Internetes reklámok és hirdetések...

Sokan tiltják a hirdetéseket a böngészőjükben!

És ennek bizony jó oka van...
Internetes reklámok és hirdetések...
Egy kisebb szkript segítségével a legtöbb weboldalra látogatónak olyan tartalom jelenik meg, ami nem az oldal szerves része - magyarul fizetett hirdetés.

Több szolgáltató kínálja ezeket a szkripteket a weboldal tulajdonosoknak, üzemeltetőknek... A lényeg az, hogy amennyiben jogosulttá válik egy weboldal efféle hirdetések megjelenítésére, akkor a program biztosítja a megjelenéseket és kattintásból származó jutalékszerű kifizetéseket. 
Igen ám, de ahogy az élet egyéb területén, itt is jelen van az igénytelenségtől, a hozzá nem értésen keresztül az undorítóig minden, egyáltalán nem csoda, ha az interneten böngészők használnak hirdetésblokkolót.

Az egy más kérdés már, hogy egy-egy weboldal tartalmasan ki is szolgálja az olvasóit és ellenőrzi a szóba jöhető hirdetéseket is, mert akkor elnyerheti a látogató-olvasó bizalmát. Talán egy-két hirdetésblokkolót használónál bekerül a kivételek közé...

Mindenesetre a nagy forgalmú weboldalak - a bevételeik csökkenése miatt - próbálnak folyamatosan jogi szabályozást a hirdetésblokkolók ellen.

Szerintem nem fog menni! 👀
Repkó József


Bocs, de ez a hely az én világom! Itt azzal foglalkozom, ami engem is érdekel, vagy tetszik.
Amikor képet, vagy videót látsz a bejegyzéseimben - az nem véletlen - van funkciója...
Hirdetésre ott a Pepita Hirdető - MultiApro oldalam.

Újabb Régebbi