Kezd szivarom lenni a tücsök-bogár sztoriból!

Mitől etvasz ez és pláne miért a hiszti körülötte, hiszen mindenki párizsin nőtt fel ebben az országban...

Nem hinném, hogy a közönség akarná tudni pontosan, hogy a megszokott felvágott miből és hogyan készül.

Arról nem is beszélve, a saját gyomrába és belébe visszatuszkolt sertés húsdarabokat sem imádják osztatlanul a világban... 
Talán hanyatt esne bárki attól, hogy ha tudna egyszerre sok hangyát fogni, amik a tojásaikat mentve szinte étkezésre kínálják fel őket. A túlélésre vágyókat pedig oktatják erre.

Szóval legalább száz éve eszel rovarszármazékokat - például ételszínezékként...

Úgyhogy fogjad csak a hímtagot továbbra is glasszékesztyűvel és kevergesd a kávédat eltartott kisujjal! 👀

Kezd szivarom lenni a tücsök-bogár sztoriból!
Repkó József


Bocs, de ez a hely az én világom! Itt azzal foglalkozom, ami engem is érdekel, vagy tetszik.
Amikor képet, vagy videót látsz a bejegyzéseimben - az nem véletlen - van funkciója...
Hirdetésre ott a Pepita Hirdető - MultiApro oldalam.

Újabb Régebbi