Prémium minőség csatos üvegben!
A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben.
Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték, az itt termő nemtudom, vagy más néven penyigei szilvából, míg elérte a kívánt állagát.
A szatmári szilvalekvár készítése évszázados hagyományokra tekint vissza a Tiszaháton, Szatmár-Beregben.
Cukor nélkül, hagyományos mozdulatokkal kevergetve órákon keresztül főzték, az itt termő nemtudom, vagy más néven penyigei szilvából, míg elérte a kívánt állagát.
A nemtudom szilva Szatmár-Beregben évszázadok óta ismert, szinte minden udvaron található néhány fa. Semmilyen hozzáértő gondozást nem igényel, sem permetezést, sem metszést.
Méhes-Mézes szatmári szilvalekvár magas minőségű, kizárólag szilvából készül kíméletes technológiával.